Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:28:38

До 25 квітня встигніть подати заявки на участь у Чернігівській Школі лідера

22.04.2013   12:00Агенцiя

Саме цією весною і саме для тих, хоче навчитися новому, щоб працювати в соціально-громадській сфері в Чернігові буде проведено Школу лідера. Дати семінарів: 27 та 28 квітня 2013 року.

Для того, щоб подати заявку на участь, заповніть онлайн-форму чи Анкету. Дедлайн подачі заявок – 25 квітня включно. Анкети надсилайте на пошту : shurik2049@gmail.com.

Відбір до школи проходить на конкурсній основі.

Інформація: Школа Лідера від Молоді ДемАльянсу – це інтенсивний курс тренінгів, лекцій, майстер-класів від тренерів, журналістів та громадських діячів. На учасників чекають три насичені дводенні семінари.

Навчання включатиме в себе різноманітні тренінги, лекції та практичні заняття за такими напрямками, як лідерство, командна робота, робота зі ЗМІ, ораторське мистецтво, організація власного часу,  дебати, проектний менеджмент.

Головною метою проекту є  сприяння розвиткові лідерських якостей  української молоді в контексті підготовки відповідальної, ціннісно- та патріотично-орієнтованої громадсько-політичної еліти України.

Учасники забезпечуються усіма роздатковими матеріалами  упродовж усіх лекцій. Організаційний внесок становить 25 грн. - на каву-брейк за дводенний семінар.

Організатором  Весняної Школи Лідера виступає Чернігівська команда Молоді Демократичного Альянсу. Проект проходить за підтримки КМП (Клубу Молодого Політолога) та Експертного клубу «Чиста політика».

Контактна особа: координатор  проекту -  Ірина Бабчук (093)-567-89-38 чи http://vk.com/id17427086, http://www.facebook.com/irina.babchuk

Деталі тут:

http://www.dem-alliance.org/anons/chernigivska-shkola-lidera-molodi-demaljansu-zaproshuje-tebe.html

http://www.dem-alliance.org/anons/shkola-lidera-molod-demaljans-ogoloshuje-nabir-2013.html

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини