Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:50:01

В клубах за місцем проживання пройшла ярмарка умінь “Чудеса світу”

01.04.2013   15:42Агенцiя

Як відомо, 2013 рік в Україні оголошений роком дитячої творчості. В дитячих клубах, що входять до складу “Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання” Чернігівської міської ради, постійно організовуються творчі виступи, концерти, майстер-класи, виставки, конкурси, майстерні.

Педагоги-організатори, що працюють у клубах за місцем проживання, своєю головною метою ставлять всебічний розвиток особистості дитини. Значну увагу в своїй роботі приділяють саме розвитку творчих здібностей вихованців.

В “Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання” березень, вже традиційно, місяць присвячений декоративно-прикладній творчості. У 2009, 2010 та 2011 роках в клубах пройшли виставки-конкурси творчих робіт вихованців клубів за місцем проживання “Мартовский кот”. Темою виставки були коти, кішки, котенята та все, що з ними пов’язано.

В минулому 2012 році у березні пройшла велика виставка-конкурс творчих робіт вихованців “Чудеса світу”. В цьому році захід змінив свій формат і наприкінці березня в клубі “Юність” була проведена ярмарка умінь “Чудеса світу”. В заході взяли участь усі клуби за місцем проживання. Головна мета заходу: залучити дітей до проведення змістовного дозвілля, розвивати їхні творчі здібності, популяризувати діяльність клубів за місцем проживання серед дітей та молоді міста. На вихованців чекали декілька майстерень, де вони могли спробувати себе в ролі справжніх майстрів. А свої вміння на майстернях показували педагоги Центру, а саме

– кірігамі (педагог-організатор Васкова Т.М., клуб “Чайка”);

– паперопластика (педагог-організатор Сахно Ю.В., ВСПР);

– плетіння з муліне (методист Центру Соломко К.О.);

– бісероплетіння (педагог-організатор Подкопаєва Л.В., клуб “Ровесник”);

– м’яка іграшка (керівник гуртка Попова Г.М., клуб “Клуб ім. Ю.О. Гагаріна”);

– квілінг (педагог-організатор Удовенко О.І., клуб “Берегиня”).

Діти могли обрати собі майстерню за смаком або відвідати навіть декілька. Також була організована виставка творчих робіт вихованців клубів та педагогів-організаторів. Діти з задоволенням мали змогу виготовити різнокольорову бабку з бісеру, пухнасте курча, яскраві об’ємні листівки, прикрасу на руку та багато іншого.

В клубах Чернігова кожна дитина може знайти для себе щось цікаве. Це не лише відвідання подібних майстерень та майстер-класів, а й великої кількості пізнавальних, розважальних, спортивних, творчих, виховних заходів, квестів, ігротек, вікторин, КВК тощо. Мережею клубів охоплене все місто, тому кожна дитина може обрати клуб за своїми інтересами та цікаво і з користю проводити там свій вільний час.

 

За інформацією “Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання”

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини