Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:49:55

Підсумки першої Базової ФРІ-школи в м.Чернігів

20.03.2013   08:42Агенцiя

16-17 березеня в місті Чернігів на базі Чернігівського державного інституту економіки і управління, за сприянням студентської ради ЧДІЕУ відбулася Базова ФРІ-школа.

Підсумки першої Базової ФРІ-школи в м.Чернігів

Підсумки першої Базової ФРІ-школи в м.Чернігів

 Організатором освітньо-мотиваційного заходу стала ВМГО “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ).

Учасниками стали молодь, учні та студенти різних ВНЗ м.Чернігів. Тренерами були заступник голови ВМГО ФРІ Діма Дядик, заступник голови медіа-служби – Богдан Долінце, Оля Івкіна та Анастасія Підтоптана із Київського міського осередку ФРІ та експерт з питань взаємодії ГО та бізнесу - Таня Пекур.

Учасники школи

В проекті всього прийняло участь 19 учасників, які отримали корисні знання, що будуть їм у нагоді у подальшій громадській діяльності та самореалізації.

Учасникам було прочитано наступні теми:

- вступ до Громадської діяльності;
- проектний менеджмент;
- публічний виступ
- лідерство;
- робота зі ЗМІ;
- нові медіа;
- взаємодія ГО та бізнесу.

“Приємна компанія, досвідчені тренери та багато знать – найкраща суміш для вихідних! Нові знайомства, друзі, можливість реалізувати власні проект, що може бути краще?” – коментар учасниці школи, Анастасії Бескровної.

Робота учасників в групах над проектами

“Школа дуже сподобалась, цікаво і в зрозумілій формі доповідачі розповідали про основи ГО. Приємно вразили учасники, їх відкритість та допитливість. Родзинкою школи, для мене, був діалог з Тетяною, яка представляла сферу бізнесу в нашому місті, вона відповіла на хвилюючі мене питання і я отримала корисної поради для подальшої роботи.” – коментар учасниці школи, Світлани Ярошенко.

Презентація проектів

“Ми робили все можливе: від веселої розминки до вирішування логічних задач. Ці знання, що я отримала на ФРІ-школі 100% покращать мої навички роботи в громадських організаціях.” – один з організаторів ФРІ школи, Віка Богдан.

“Неформальні знання дають змогу людині відкрити себе з іншої сторони, і подивитися на речі, що нас оточують під іншим кутом зору. Схожі ініціативи підтримували і будемо підтримувати завжди, адже наш інститут сприяє всебічному розвитку особистих якостей студентів.” – представник студентської ради ЧДІЕУ, Роман Васько.

Процес навчання

Оля Івкіна, тренер: “Учасники школи виявились всебічно розвиненими, позитивними і відкритими до нового молодими людьми. Дуже вдячна їм за теплий прийом і цікавий обмін досвідом. Сподіваюсь, що на цьому наша співпраця не закінчиться і ми невдовзі побачимось знову”.

Побажаємо учасникам реалізації власних проектів та сподіваємося на появу ФРІшників і на Чернігівщині!

 fri.com.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини