Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:50:23

Акція ДАІ “безпека без кордонів” розширює межі спілкування

20.03.2013   08:22Агенцiя

Безпека на дорогах – проблема загальна, і кордонів у неї дійсно немає. Про те, що виховання законослухняних учасників дорожнього руху необхідно починати з раннього дитинства, знають всі співробітники Державтоінспекції України і використовують ці знання в повному обсязі, застосовуючи їх на практиці.

Акція ДАІ

Акція ДАІ

Активними союзниками державтоінспекторів в їх благородній справі є самі ж діти – юні інспектори руху, які здійснюють пропаганду безпеки дорожнього руху та зміцнюють у свідомості своїх однолітків розуміння важливості дотримання правил дорожнього руху.

Тісне спілкування ЮІРівці Чернігівської області з однодумцями сусідніх областей і навіть держав закріпилося на Придесенні вже давно. Але спілкування відбувалося тільки в рамках дружніх зустрічей та профілактичних заходів, організованих співробітниками Державтоінспекції.

Враховуючи думку юних помічників і силу їх впливу на дорожню безпеку, державтоінспектори Чернігівської області вирішили розширити межі спілкування-адже разом ми сильніші!
“Лист другу” – саме так називався захід, що проходив за участю ЮІР Чернігова і Брянська за ініціативою Державтоінспекції Чернігівської та Брянської областей на місцях.

Не дивлячись на кордони, діти синхронно піднімали в містах двох держав одну і ту ж проблему – безпеку на дорозі. І в листах зверталися до своїх однолітків з проханням дотримуватися правил дорожнього руху, розповідаючи про наболіле, при цьому навіть не знаючи одне одного, вважали всіх друзями, з якими розділені тільки кордонами і відстанню.

У цей же день листи пішли адресатам – не стороннім і віртуальним людям, а дітям, які їх будуть з нетерпінням чекати на Батьківщині і теж захочуть врятувати свого друга, написавши йому листа.
Хтось нам зараз скаже, що в наш час є більш високотехнологічні засоби для спілкування, і ми з цим погодимося, але лист, написаний власноруч, в який вклали часточку душі, просто безцінний. Своїми руками зроблена річ буде роками зберігатися й нагадувати про людину, яка її подарувала. Під час акції діти просто світилися від тієї справи, яку вони робили.


Прес-служба УДАІ УМВС

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини