Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:10:24

Уряд розподілив кошти субвенції місцевим бюджетам на придбання комунальної техніки.

15.12.2021   12:01Агенцiя

Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження № 1647-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки».

 Цим документом затверджується розподіл субвенції обсягом 100 млн грн на придбання комунальної техніки (на здійснення авансового платежу за договором фінансового лізингу).
В Чернігівській області цього року гроші мають отримати дві громади – це більше 17 мільйонів гривень, їх розподілили між кількома підприємствами.
«Це комунальні підприємства Корюківської міської територіальної громади, а саме: КП «Корюківводоканал» 300 тис.грн та КП «Благоустрій» 528 тис.грн. Також Чернігівська міська територіальна громада для належної роботи комунального підприємства «АТП-2528» отримає з державного бюджету 16 мільйонів 700 тисяч гривень. Слід зазначити, що субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки є перехідною на наступний бюджетний період», - зазначила Олена Муравйова, консультантка з бюджетних питань Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України.

Чернігівське РВ АМУ
Офіс реформ у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини