Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:50:44

Чернігів підтвердив стабільний кредитний рейтинг за підсумками 1 півріччя 2021 року

16.11.2021   12:33Агенцiя

Рейтингове агентство «Credit Rating», за результатами проведеного аналізу показників 1 півріччя 2021 року, підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг м. Чернігова на рівні uaA за Національною рейтинговою шкалою.

https://www.credit-rating.ua/ua/events/press-releases/15272/

https://www.credit-rating.ua/ua/rate_history/21/709/.


Це означає, що місто виглядає більш фінансово стабільним  та характеризується високою кредитоспроможністю у порівнянні з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами.

Рівень кредитного рейтингу м. Чернігова підтримується, серед іншого,  покращенням рівня бюджетної забезпеченості міста: співвідношення обсягу доходів бюджету громади в розрахунку на одного мешканця до середнього показника по місцевих бюджетах у цілому (без урахування трансфертів) за результатами виконання бюджету у І півріччі 2021 року становило 98,5% (98,1% у 2020 році та 94,3% у 2019 році) та перевищувало показники окремих міст України з аналогічним адміністративно-територіальним статусом та співставною кількістю населення.

Для складання рейтингу були використані матеріали Чернігівської міської ради та Держстату України, а також інша інформація, що є у розпорядженні рейтингового агенства та вважається надійною.

Довідково: Агентство «Кредит-Рейтинг» - перше в Україні (з 2001 року) спеціалізоване рейтингове агентство, що надає послуги з визначення незалежних рейтингових оцінок кредитоспроможності суб'єктів господарювання та органів місцевого самоврядування за Національною рейтинговою шкалою згідно стандартів OICV-IOSCO.

Звіт 1 півріччя 2021.

 

За інформацією
Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини