Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:20:41

І ще одна історія успішного працевлаштування від служби зайнятості

06.10.2021   08:20Агенцiя

Знайомтесь: Ірина Кобидова - мешканка міста Чернігова, за фахом вчитель, у свій час працювала вихователем, інструктором з фізвиховання, вчителем.

За плечима - 12 років професійного досвіду. Ця жінка закохана у свою роботу, вважає її своїм покликанням і не уявляє життя без неї.

Після закриття Петрушинської школи, де Ірина працювала останнім часом, їй довелося звернутись за допомогою до служби зайнятості. За весь час перебування на обліку в статусі безробітної, а це більше півроку, фахівці запрошували її на семінари, тренінги, допомагали складати резюме, навчали самопрезентації.

Пропозиції роботи були різні, проте жінка прагнула працювати за фахом. І коли в базі з’явилася вакансія відділу освіти Новобілоуської сільської ради, то відразу зацікавилась нею. В дошкільний навчальний заклад, що в с. Рудка Чернігівського району, саме шукали  асистента вихователя. Отож Ірина без вагань погодилась відвідати роботодавця та після успішного проходження співбесіди, була успішно працевлаштована.

Сьогодні Ірина Кобидова опікується дітьми з особливими освітніми потребами,  разом з ними радіє їх успіхам та отримує неабияке задоволення від роботи. Вона вдячна фахівцям служби зайнятості за підтримку та реальну допомогу.

Прес-служба Чернігівського обласного центру зайнятості
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини