Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:37:33

На Чернігівщині викрито схему ухилення від сплати ПДВ сільськогосподарським підприємством на суму 6,2 млн грн

29.07.2021   12:29Агенцiя

В управлінні податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області повідомили, що під час проведення контрольно-перевірочних заходів аудиторами виявлено схему ухилення від сплати ПДВ одним із сільськогосподарських підприємств Чернігівської області.

За результатами перевірки встановлено, що підприємством нараховувались податкові зобов’язання з ПДВ при реалізації сільськогосподарської продукції за цінами, що є в декілька разів нижчими за ринкові. При цьому платник не врахував, що пунктом 188.1 статті 188 Податкового кодексу України визначено мінімальну базу оподаткування при здійсненні операцій з постачання.

Завдяки встановленому факту порушення податкового законодавства підприємству донараховано ПДВ на суму 6,2 млн грн, які будуть перераховані до бюджету.
 

Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини