Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:51:27

ABInBevEfes Україна підбила підсумки першого кварталу 2021 року

08.05.2021   14:03Агенцiя

Компанія ABInBevEfes Україна, створена в результаті об’єднання одного із найбільших в світі виробника пива Anheuser-Busch InBev (AB InBev) і регіональної пивоварної компанії з виробництва напоїв з провідними позиціями Anadolu Efes, підбила підсумки роботи за перший квартал 2021 року.

У період непростих умов для бізнесу, ABInBevEfes Україна вдалося продовжити розвиток портфелю брендів та зберегти ринкові позиції. У березні був запущений новий смак квасу «Село і люди» – смородина та м’ята. Згодом компанія обіцяє порадувати споживачів новим смаком сидру «Де Сад Ожина», який поповнитьлінійку з трьох смаків: «Яблуко Напівсухий», «Яблуко Сухий» та «Груша». Крім того, безалкогольний портфель компанії також доповнить «Чернігівське біле 0».

За даними Nielsen, традиційно зростання продемонстрували бренди: BUD, Stella Artois, Velkopopovický Kozel, Corona Extra, Hoegaarden, Leffe.

На початку 2021 року ABInBevEfes Україна продовжила реалізацію планів зі сталого розвитку та об’єдналась з екостартапом Recycle Map – першою в Україні інтерактивною картою, на яку нанесені пункти прийому вторсировини. Такою ініціативою компанія планує поліпшити ситуацію з вторинною переробкою та збільшити кількість вторсировини, яку здають українці.

КСО-проєкти в першому кварталі 2021 року були спрямовані на боротьбу з COVID-19 і підтримку регіонів, що залишається пріоритетом для компанії. ABInBevEfes Україна закупила засоби індивідуального захисту для медиків: 1750 захисних комбінезонів, 1000 медичних халатів і 22 600 захисних масок та бахіл. До того ж компанія закупила та передала 16 кисневих концентраторів в медичні установи Миколаївської, Чернігівської та Харківської областей.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини