Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:04:50

За 9 місяців "Укрнафта" сплатила 11,6 млрд грн податків

12.10.2018   11:59Агенцiя

ПАТ "Укрнафта", що належить до п’ятірки найбільших платників податків України, за січень-вересень 2018 року сплатило податків на суму майже 11,6 млрд грн, включаючи 1,1 млрд грн у рахунок погашення простроченого податкового боргу.

Податкові виплати компанії за цей рік вже перевищили аналогічний показник за весь 2017 рік на 13,7% (10,2 млрд грн).

Водночас, незважаючи на відсутнє узгоджене урядом рішення щодо реструктуризації простроченого податкового боргу, в цьому році «Укрнафта» на регулярній основі виплачує податковий борг і вже повернула 1,1 млрд грн. Загалом консервативний план компанії передбачає повернення 1,2 млрд грн боргу в 2018 році.

На кінець третього кварталу 2018 року прострочений податковий борг ПАТ «Укрнафта» становив 10,7 млрд грн. Цей показник включає прострочену заборгованість самої компанії та її структурних підрозділів, а також борг по спільній діяльності.

Підхід «Укрнафти» до обліку податкового боргу відповідає чинному законодавству та узгоджується з рекомендаціями незалежного зовнішнього аудитора. Переважна його частина сформувалась впродовж 2014-2015 років до зміни менеджменту компанії.

PR

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини