Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:08:01

Про підсумки роботи промисловості в січні–березні 2018 року. ДОВІДКА

24.04.2018   14:00Агенцiя

За підсумками січня–березня 2018р. індекс промислової продукції області становив 94%.

У добувній промисловості виробництво склало 105,9% проти січня–березня 2017р., у переробній промисловості – 87,3%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 108,5%.

На підприємствах із виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів обсяг промислової продукції порівняно із січнем–березнем 2017р. становив 79,6%. 

Спостерігалося зменшення випуску яловичини і телятини, свіжих чи охолоджених, свинини свіжої чи охолодженої,  виробів ковбасних, олії соняшникової нерафінованої, хліба та виробів хлібобулочних, напоїв безалкогольних. Водночас зросло виробництво масла вершкового (на 39,5%), молока та вершків незгущених (на 38,2%), сирів сичужних та плавлених (на 26,9%), оселедців солоних (на 21,9%), борошна (на 18,4%).

Серед підприємств переробної промисловості відбулося зростання у  виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 15%) та металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 9,9%).

Більше вироблено деревини із сосни, шпалер, засобів мийних та для чищення, шампунів, цегли невогнетривкої керамічної будівельної, інструментів ручних, світлофорів, верстатів для оброблення деревини, вогнегасників, автобусів; менше – вовняних тканин, взуття, елементів конструкцій збірних для будівництва,  тракторів, пожежних машин.


Головне управління статистики у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.