Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:49:24

Планується початок робіт з поточного середнього ремонт

24.04.2018   07:31Агенцiя

З вівторка 24 квітня на автомобільній дорозі міжнародного значення М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі планується початок робіт з поточного середнього ремонту. Ділянка – 170-й - 178-й км (правий проїзд, окремими ділянками).

Роботи з поточного середнього ремонту, зокрема на даній ділянці дороги (170+000 – 178+100) , на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області виконуватиме ШБУ №14. Аукціон в системі Prozorro відбувся 10-го квітня 2018 року, ТОВ "Шляхо-будівельне управління № 14" - переможець торгів.

Усього у 2018 році, відповідно до розпорядження Кабміну від 17.01.18, на автомобільній дорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в межах Чернігівської області планується поточний середній ремонт.

Загалом за затвердженою Кабінетом міністрів України програмою “Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення”, у 2018 році для Чернігівської області фінансування з держбюджету передбачено на поточний середній ремонт ділянок наступних автошляхів: М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ, Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч, Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин та Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці. Крім того, у переліку затверджених урядом об’єктів -  капітальний ремонт мостового переходу через струмок біля села Охіньки Прилуцького району (дорога Н-07 Київ – Суми – Юнаківка).

Текст розпорядження Кабінету міністрів України за посиланням: ПЕРЕЛІК об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2018 році та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування за програмою  “Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення”.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини