Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:29:11

Керівники теплогенеруючих підприємств сказали що робитимуть у зв’язку з обмеженням газопостачання

03.03.2018   10:19

Після засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради керівники двох тепло генеруючих підприємств Чернігова – Облтеплокомуненерго і ТЕЦ – прокоментували для журналістів питання того, що означають обмежувальні заходи з газопостачання для кожного з цих підприємств.

Олексій Щербина, Генеральний директор ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» т.в.о. директора КЕП «Чернігівська ТЕЦ»:
- Згідно нашого плану-графіку роботи, в нас сьогодні працює 1 котел з мінімальною газовою підсвіткою, та один чисто газовий котел, який забезпечує теплове навантаження. Три котли знаходиться на регламентних роботах. Тому вчора в нас заведений ліміт газу. Для того, щоб нам зменшити споживання газу в 6 разів, необхідно як мінімум два дні для того, щоби, виконуючи роботи в цілодобовому режимі, завершити роботу «з розшклаковкою» ще одного котла.

Віктор Геращенко, голова правління ПАТ «ОТКЕ»:
- О 8:30 сьогодні була селекторна нарада з Міністром енергетики і він оголосив рішення РНБО про надзвичайну ситуацію. Це кризова ситуація, 3-й рівень надзвичайних ситуацій. Потрібно відпрацювати весь спектр взаємодій для того, щоби ми утримали систему опалення для населення, якщо буде обмеження природного газу. Мова іде не про гарячу воду, а про технологічний рівень опалення для населення.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.