Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:49:56

Як зміняться пасажирські автоперевезення на Чернігівщині у 2018 році

10.02.2018   09:09Агенцiя

Чергове засідання Координаційної ради облдержадміністрації з питань організації пасажирських автоперевезень в області, що відбулося 8 лютого пройшло досить продуктивно.

На порядку денному — понад десять питань. Говорили як про відкриття нових рейсів, так і зміни в розкладі вже існуючих.

Варто зазначити, що деякі пропозиції потребують доопрацювання профільного департаменту ОДА спільно з райдержадміністраціями: Прилуцькою — щодо відкриття приміського автобусного маршруту Заїзд–Манжосівка, Ічнянською — відкриття вечірнього рейсу Ічня–Ніжин (через Бурімку, Крупичполе, Сваричівку, Вишнівку, Припутні, Томашівку, Дорогинку).

Координаційна рада рекомендуватиме облдержадміністрації відкрити маршрут Ічня–Ніжин через Монастирище з часом відправлення з Ічні о 7год. 00хв., 14год. 50хв., з Ніжина о 12год. 08хв., 17год. 13хв. із щоденним виконанням рейсів, а також ввести додаткові рейси на маршруті Борзна–Бахмач з часом відправлення з Борзни о 09год. 20хв. та з Бахмача о 10год. 50хв.

Дійшли згоди й щодо внесення тимчасових змін (до 15 квітня цього року) у виконанні рейсів 2245к/2246к на маршруті Бахмач–Обмачів (по 1,3,5 днях тижня замість щоденного), а також стосовно зміни графіка руху автобусів у напрямку Чернігів–Гончарівське з 8год. 00хв. на 7год. 40хв.

Як тільки Новгород-Сіверська райдержадміністрація дасть погодження, рейси 1841/1842, 1843/1844 на маршруті Н.-Сіверський–Бучки здійснюватимуться не по 5 днях тижня, а по 2, 4 п’ятницях місяця без заїзду до с. Камінь. Натомість до с. Камінь заїжджатимуть рейси 1816, 1817 на маршруті Н.-Сіверський–Мурав’ї, які виконуються по 2 днях тижня. Рейси 1901/1902, 1905/1906 на маршруті Н.Сіверський–Студинка через Ушівку по 1,3 днях тижня взагалі не виконуватимуться.

Можливо, з’явиться новий автобусний маршрут для жителів Городнянського та Сновського районів — Городня–Чернігів через села Сновського району: Хотуничі, Петрівка, Стара Рудня, Смяч та село Городнянського району Конотоп з відправкою о 6год. 00хв. Для цього Сновській РДА слід обстежити дорожнє покриття на відрізку Хотуничі–Петрівка–Стара Рудня–Смяч.

Перенесено розгляд питань щодо відкриття додаткових рейсів по маршрутах Чернігів–Ведильці, Чернігів–Пльохів з відправленням з м. Чернігів після 17год. 00хв., а також подовження маршруту Михайло-Коцюбинське–Чернігів до центру міста (Чернігів АС-2). Аби прийняти змістовне рішення, варто почекати проведення конкурсу (1 березня) на маршруті Чернігів–Ведильці.

Жваву дискусію викликали зміни у розкладі руху автобусів на маршруті Чернігів–Гусавка (Менський район). Поки вивчатиметься пасажиропотік для прийняття остаточних рішень, з 12 лютого протягом десяти днів маршрут щоденно обслуговуватимуть рейси з відправкою з Чернігова о 5год. 10хв., 7год. 20хв., 13год. 05хв., 17год. 15хв., а також о 9год. 30хв. з виконанням по 6 днях тижня.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.