Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:11:24

Нарада з питань безпечного функціонування автодороги "Київ-Суми-Юнаківка"

23.12.2017   12:46

21 грудня в будівлі Срібнянської районної державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Ніни Бондаренко відбулась нарада щодо стану автодороги державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківка.

У нараді взяли участь начальник управління організації цивільного захисту, інформації та зв’язку Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації Володимир Селюченко, заступник начальника Деснянського басейного управління водних ресурсів Вадим Потапенко, начальник Ніжинського управління водного господарства Володимир Тарасенко, головний інженер Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Ігор Соляник, провідний інженер ВЯТКНТ Служби автомобільних доріг у Чернігівській області Руслана Шепель, перший заступник голови Срібнянської селищної ради Віталій Желіба та керівник апарату районної державної адміністрації Костянтин Чаленко.

Учасники наради оглянули гідроспоруди поблизу водосховища «Тростянецька балка» для вирішення єдиного підходу до даного питання.

На 180 км+710 вищезазначеної автодороги при перетині Тростянецької балки для перетоку води з водосховища «Тростянецька балка» в ставок влаштовано двовічкову трубу отвором 2х1,5 м на збірних фундаментах.

На даний час занепокоєння фахівців викликає саме стан водоперепускної труби, оскільки є ймовірність її руйнування всередині тіла автодороги.

Проблемним питанням було і залишається те, що водоперепускну трубу неможливо обстежити, оскільки рівень води в ставку, розташованому в нижньому б’єфі труби, є достатньо високим. За підсумками наради було напрацьовано ряд рішень, зокрема, щодо вжиття заходів по передачі безгосподарських гідротехнічних споруд у комунальну власність місцевої ОТГ, а для пониження рівня води у нижньому ставку вказано на необхідність проведення топогеодезичних вишукувань з метою встановлення відміток, на які необхідно знизити рівень води для обстеження стану водоперепускної труби.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини