Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:30:24

Про деякі зміни на автобусних маршрутах області - на Координаційній раді ОДА

16.12.2017   09:22Агенцiя

Чи відновлять усі рейси маршруту Чернігів – Гусавка, аби забезпечити сполучення сіл Локнисте, Гусавка, Гориця з обласним та районним центрами, — вирішуватимуть на наступному засіданні профільної Координаційної ради ОДА за участі представників Менського району. Наразі має працювати вісім рейсів.

Чотири з них, за словами перевізника, нерентабельні у зимовий період. Тож їх до весни логічно призупинити. Проте з цим має погодитися громада.

Також перенесли розгляд звернень ПрАТ «Козелецьке АТП 17440» щодо організації перевезень пасажирів на маршрутах загального користування Козелець – Тужар, Козелець – Гальчин та Козелець – Лебедівка.

15 грудня, члени Координаційної ради рекомендували ПАТ «Чернігівське ОПАС 17499» забезпечити курсування транспортних засобів у святкові дні по 12 маршрутам області, які раніше обслуговувало ПП «Комфортавтотранс». Даний перевізник не може виконувати свої функції через відсутність ліцензії. Мова йде про маршрути Чернігів – Козилівка, Чернігів – Володимирівка ч/з Городню, Семенівка – Чернігів ч/з Перелюб, Макіївка – Чернігів, Чернігів – Лемешівка, Чернігів – Олександрівка ч/з Олешню, Чернігів – Ведильці, Чернігів – Остер, Чернігів – Ільмівка, Чернігів – Красне, Чернігів – Ладинка, Чернігів – Пустинки.

Відмовили у внесенні змін до розкладу руху на маршруті Чернігів – Ічня ч/з Андріївку (рейс 3183к). Як зазначили учасники засідання, зміни можливі, проте їх варто узгодити з перевізником Ніжинського району, який обслуговує маршрути у цьому напрямку.

А от користувачі рейсу 4121 на маршруті Чернігів – Унучки протягом року по 3,5,7 днях тижня будуть виїжджати з Чернігова на 20 хвилин пізніше — не о 12:10, а 12:30.

Серед погоджених рішень — оголошення конкурсу на внутрішньообласний маршрут Корюківка – Чернігів через Синявку.


Департамент інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.