Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:33:50

Меморандум виконується: чернігівські перевізники вже оновили 19 одиниць техніки

21.10.2017   11:45

Чернігівські перевізники оновлюють рухомий склад автопарку, як того вимагає Меморандум, підписаний з Чернігівською міською радою.

Начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Юрій Горбань відвідав підприємство ДП "Пассервіс", на яке нещодавно прибуло п’ять оновлених  «Рут» з ремонтного заводу.

Він оглянув оновлені машини, які незабаром з’являться на автобусних маршрутах у місті.

Після Юрій Горбань розповів журналістам про хід виконання інвестиційних умов Меморандуму перевізниками:
- У цьому році був підписаний Меморандум між міською радою та перевізниками Чернігова. Там є інвестиційна складова, згідно якої до кінця цього року повинно бути оновлення автобусного парку в кількості 19 транспортних засобів. На даний час цей показник вже виконаний, - сказав він.

Керівник управління транспорту розповів, які саме підприємства вже оновили рухомий склад. Це:
ТОВ «Пассавто-ЛТД» - 2 одиниці техніки,
ТОВ «ЧАК» - 2,
ФОП Корень В. В - 2,
ПрАТ «Таксосервіс» - 4,
ДП "Пассервіс" - 9 одиниць техніки.

А до кінця 2017 року деякі підприємства оновлять рухомий склад ще.

- Перевізники вже зрозуміли, що не буде такого, як раніше, що можливо, якось воно все пройде і нічого вони робити не будуть. До кінця цього року підприємство ТОВ «Пассавто-ЛТД» ще має замінити 3 машини на нові, а також підприємство Чернігівська Автомобільна Компанія буде заміняти 2 машини. Тож ті вимоги, які прописані в меморандумі перевізниками, виконуються. У цьому році план буде виконаний з перевищенням, - підсумував Юрій Горбань.

Наступного року робота по оновленню рухомого складу буде продовжена. Адже в плані прописано помісячно, яке підприємство повинно оновлювати рухомий склад на маршрутах.  Також на всі нові автобуси будуть встановлені GPS-трекери, а Управлінням транспорту та зв’язку міської ради й надалі буде постійно здійснюється контроль та перевірка виконання всіх інших умов Меморандуму перевізниками.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.