Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:03:32

Владислав Атрошенко: "Ми повинні досягти німецької точності перевезень"

27.06.2017   14:23

Про виконання перевізниками зобовязань, зазначених в угодах з містом, йшла мова сьогодні на розширеній міській нараді в Чернігівській міській раді. Зокрема, про встановлення GPS у громадському транспорті.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Юрія Горбаня, загалом планується встановити 428 GPS, на сьогодні у громадському транспорті встановлені 249 трекерів, з них 46 – у тролейбусах.

Всього, у ЧТУ 95 одиниць тролейбусів, з яких у робочому стані – 74 машини, інші поки що перебувають на плановому або поточному ремонтах. Представник КП "ЧТУ" відзвітував, що до кінця тижня GPS встановлять у всіх 74 тролейбусах, які виходять на лінію. 

Крім того, міський голова рекомендував посилити контроль за тим, щоб на маршрути тролейбуси виходили чисті, помиті ззовні та всередині, а водії були одягнені у стандартний обумовлений одяг. І, головне, має дотримуватись графік руху.

На автобусних маршрутах у місті сьогодні працює понад 330 машин, які також ще не повністю обладнані трекерами GPS. На це  міський голова зауважив, що контрактні умовиповинні виконуватися, а за їх невиконання - розривати контракти та анулювати маршрут.

- Якщо щось не влаштовує перевізників, якісь вимоги до них зависокі, чи щось не так по бізнесу, то в місто заїдуть інші перевізники, яких буде все влаштовувати, - сказав міський голова.

Також, він підкреслив, що вимоги та ставлення до всіх перевізників мають бути рівні.

Владислав Атрошенко:

- Ми встановлюємо GPS не для звіту або для «галочки», а для того, що виконувався графік руху. Також, необхідно усунути всі проблемні питання пасажирських перевезень у місті, зокрема: зняття маршрутів увечері, нестачу машин на лінії та інші недоліки руху транспорту з огляду на скарги містян.

Профільному заступнику міський голова дав доручення налагодити контроль графіку руху громадського транспорту за допомогою GPS-моніторингу з автоматичною фіксацією порушень.

- Ми повинні досягти німецької точності перевезень. Графіки мають виконуватися похвилинно. Можуть бути такі нюанси, як поломка техніки. Але не більше. Якщо перевізник не справляється, не виконується графік перевезень, то за невиконання – зняття з маршруту, - сказав міський голова.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини