Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:59:52

Є чимало родин, які своїм прикладом доводять, що сімейний бізнес дорівнює успіху

26.06.2017   13:03

Яким повинен бути ідеальний бізнес-партнер? Напевно, окрім професіоналізму, працелюбства та надійності, він повинен щиро, як і власник, вболівати за успіх.

руки

руки

А хто ж може перевершити в цьому прагненні рідну людину? Хоча є бізнесмени, які категорично відмовляються працювати з родичами. Втім є чимало родин, які своїм прикладом доводять, що сімейний бізнес дорівнює успіху. Одна з таких – варвинська родина Дирявко, чоловік і дружина в якій завжди разом: як в житті, так і на роботі.

Перший крок до бізнесу зробив чоловік Олександр. Одного дня зрозумівши, що нестерпно хоче якогось іншого життя для себе і своєї родини; прагне отримати новий досвід, який міг би передати дітям; зробити щось своє, значиме, що допоможе реалізувати накопичений потенціал, здійснити давню мрію, дасть можливість пишатися собою та стати прикладом для рідних. Так народилася власна справа по ремонту комп’ютерів і периферійного устаткування.

Залишившись без роботи, за прикладом чоловіка та, заручившись його підтримкою, подалася в бізнес і дружина Ірина. Вона вирішила не стояти на обліку в центрі зайнятості, а скористалася для старту одноразовою виплатою допомоги по безробіттю. Вид діяльності обрала такий як і в чоловіка. Відтоді у них сімейний бізнес.

Жінка за професією бухгалтер, за плечима мала досвід роботи менеджером з логістики. Каже: «Я швидко зрозуміла, що у бізнесі будь-який досвід стане у нагоді, будь-які знання підуть на користь. Особливо цінний досвід роботи з людьми, уміння домовлятися та налагоджувати конструктивні ділові відносини».

Найважчим був перший місяць підприємницької діяльності, було боязко, незвично, потрібно було швидко навчатися бути комерсантом. Допомогли цільові курси, які пройшла за направленням служби зайнятості.

Плече підставив і чоловік: допомагав з оформленням, складанням договорів з клієнтами, придбанням технічного обладнання. Згадує: згодом ми так і розподілили функції - чоловік відповідає за стратегічний розвиток нашого бізнесу, залучення клієнтів, а дружина – за ведення документації, фінанси та матеріально-технічне забезпечення. За 10 років ми пройшли шлях від відкриття приватного підприємства до створення бренду сервісної компанії UST.

Наразі UST - це знак якісногосервісу. На сьогоднішній день сфера діяльності нашої компанії значно ширша, ніж просто ремонт комп\'ютерної та побутової техніки. Ми створюємо та реалізуємо проекти з відеонагляду та систем безпеки, комплексної автоматизації підприємств та GPS навігації. Наразі працюємо над впровадженням альтернативних технологій по енергозбереженню.

Плануємо встановлення сонячних батарей та їх сервісне обслуговування. Ми слідкуємо за трендами ринку та впроваджуємо в наш бізнес ті послуги, які затребувані у наших земляків.

Серед партнерів підприємців Дирявко – районний центр зайнятості, до якого вони звертаються вже в якості роботодавців і отримують вагому допомогу. Йдеться про підбір кадрів, фінансову підтримку на створення додаткових робочих місць тощо.


Олена Кугут, директор Варвинського районного центру зайнятості

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини