Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:09:36

На Чернігівщини протягом березня платники податків сплатили понад 547 мільйонів гривень

10.04.2017   08:17Агенцiя

У березні поточного року платники Чернігівської області сплатили до бюджетів усіх рівнів більш як 547 млн. грн. податків і зборів. Як і у попередніх періодах, питома вага добровільної сплати податкових зобов’язань залишається дуже значною - майже 99 відсотків.

Від сплати податкового боргу та за рахунок контрольно-перевірочної роботи до бюджетів надійшло трохи більше як по 2 млн. гривень.

В тому числі до державного бюджету зібрано понад 258 млн.грн., що перевищує майже на чверть або на 49 млн грн. відповідний період минулого року.   На збільшення загальної суми вплинуло зростання збору податку на додану вартість майже на 11 млн. грн., податку на доходи фізичних осіб та військового збору на 22,6 млн.грн., рентної плати за користування надрами на 36,4 млн. гривень.

До місцевих бюджетів усіх рівнів податків та зборів надійшло майже 290 млн. гривень. У порівнянні до березня минулого року відбулось зростання сплачених сум на 30 відс. або майже на 68 млн. гривень.

Приріст забезпечено за рахунок основних бюджетоформуючих податків. А саме:  внаслідок зростання рівня мінімальної заробітної плати  приріст податку на доходи фізичних осіб складає понад 57 млн. грн., єдиного податку з фізичних осіб - більше 5 млн. грн., плати за землю – понад 15 млн. гривень.

Заплановані місцевими радами всіх рівнів бюджетні призначення перевищені більш як на 16 відсотків, тобто понад очікуваних надходжень додатково зібрано більше 40 млн. гривень.

Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Чернігівській області за березень 2017 року сплачено понад 253 млн. гривень. У порівнянні до лютого поточного року надходження залишились практично на рівні (103 відс.), а до рівня березня минулого року – зросли на 42,7 відс., приріст складає майже 76 млн. гривень.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини