Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:21:56

Заробітна плата в Чернігівської області в лютому 2017 року. ДОВІДКА

30.03.2017   10:37Агенцiя

Середньомісячна номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій Чернігівської області в лютому 2017 року зросла на 2% та становила 4855 грн (в Україні – 6209 грн).

Це в 1,5 раза вище мінімальної заробітної плати (3200 грн) та на 39,4% – ніж рік тому.

Реальна заробітна плата (з урахуванням змін споживчих цін) в лютому 2017 року збільшилася проти попереднього місяця на 0,7%.
Найвищий рівень оплати праці зафіксовано в м.Києві (9832 грн), найнижчий – у Тернопільській (4790 грн) та Чернівецькій (4792 грн) областях.

Найбільше нараховано працівникам добувної промисловості
і розроблення кар'єрів (7418 грн), постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (7005 грн), виробництва коксу та продуктів нафтоперероблення (6564 грн), виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (6060 грн), фінансової та страхової діяльності (6006 грн).

Водночас найменше отримали працівники поштової та кур’єрської діяльності, а також зайняті у виробництві меблів, іншої продукції, ремонті й монтажу машин та устатковання.


Головне управління статистики у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.