Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:45:06

Доходи до місцевих бюджетів зросли вдвічі

08.09.2016   08:08Агенцiя

За вісім місяців поточного року доходи місцевих бюджетів (без урахування трансфертів) склали понад 2 мільярди гривень.Бюджетні призначення по загальному фонду виконано на 118,8%.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року доходи зросли вдвічі, зокрема загальний фонд бюджету області збільшилися на майже 700 мільйонів гривень.

Більшу частину прибутку складає податок на доходи фізичних осіб. За звітний період саме такого збору отримано понад мільярд, що на 370 мільйонів більше минулорічного.

Перевищують показники 2015 року і з податку на нерухоме майно в частині плати за землю.

В області проводиться робота щодо першочергового спрямування фінансових ресурсів на оплату праці. Так у серпні в бюджетах районів, об’єднаних територіальних громад і міст обласного значення на ці потреби направлено майже 74% усіх видатків, на захищені статті – понад 90%.

Незважаючи на це, станом на 1 вересня заборгованість із виплати заробітної плати, терміни виплати якої пройшли, склала 11,7 мільйонів гривень.

Заборгованість погашається по мірі надходження до місцевих бюджетів власних доходів і трансфертів з державного бюджету. Це питання знаходиться під постійним контролем і увагою органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини