Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:51:41

Освітлення вулиць Чернігова скоро стане більш економним і одночасно більш яскравим

27.08.2016   12:13

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради 22 серпня за результатами відкритих торгів підписало з їх переможцем договір на виконання робіт з модернізації мереж зовнішнього освітлення міста.

Перемогло в тендері ТОВ «ДВРП-МОНТАЖ» з ціною пропозиції 8 млн 701 тис. 268 грн. з ПДВ. Це на 305 тис. грн. менше, ніж на ці роботи було закладено в бюджеті.

Роботи відбуватимуться в рамках Програми енергоефективної модернізації мереж зовнішнього освітлення міста Чернігова на 2016-2017 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 26 січня № 3/VII-2 (зі змінами). Метою програми є забезпечення максимально якісного рівня освітлення центральних вулиць міста та збільшення годин освітлення в нічний час. Програмою запропоновано проведення повної заміни низько-ефективних ртутних ламп типу ДРЛ (ртутні) потужністю 250 Вт на енергоефективні світлодіодні.

У ході реалізації цієї програми буде встановлений 3341 світлодіодний світильник. Виконання робіт із заміни світильників розраховано на два роки з 2016 року по 2017 рік: в 2016 році – 1880 шт., в 2017 році – 1461 шт.

В результаті очікується суттєве скорочення загального споживання електричної енергії мережами зовнішнього освітлення міста та відповідних витрат міського бюджету на утримання, експлуатацію та ремонт обладнання зовнішнього освітлення.

Зокркма, у результаті встановлення 3341 світлодіодних світильників, за рахунок довготривалого терміну експлуатації, що складає близько 15-20 років, зникне необхідність їх заміни.

 

Довідково:

Про закупівлю робіт з модернізації мереж зовнішнього освітлення м. Чернігова на 2016 рік (згідно ДСТУ Б Д.1.1-1:2013) з розміром бюджетного призначення 9007068 грн (з ПДВ) на офіційному загальнодержавному веб-порталі «Державні закупівлі» було оголошено Управлінням ЖКГ Чернігівської міської ради 10 червня.

Свої пропозиції подали 6 підприємств: ТОВ «КРЕС-СИСТЕМ», ТОВ «Пром інвестбуд Славутич», ТОВ «МАЛАК Т», ТОВ «Багатопрофільне підприємство «АТІЛОС»», ТОВ «ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНА КОМПАНІЯ «ІНТЕРКОМ»», ТОВ «ДВРП-МОНТАЖ».

26 липня відбулося розкриття. Пропозиції ТОВ «КРЕС-СИСТЕМ», ТОВ «Пром інвестбуд Славутич», ТОВ «МАЛАК Т», ТОВ «ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНА КОМПАНІЯ «ІНТЕРКОМ»» через невідповідність вимогам документації конкурсних торгів тендерним комітетом були відхилені (відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 29 Закону України «Про здійснення державних закупівель»).

До оцінки були допущені пропозиції 2 учасників: ТОВ «Багатопрофільне підприємство «АТІЛОС»» і ТОВ «ДВРП-МОНТАЖ». Визначення переможця проводилося за методикою документації конкурсних торгів. Окрім критерію «ціна» враховувався критерій «умови розрахунків».

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини