Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:44:08

Протягом липня платниками Чернігівщини сплачено понад 409 мільйонів гривень податків

05.08.2016   16:01Агенцiя

Понад 409 млн.грн. податків, зборів та обов’язкових платежів зібрано на Чернігівщині до бюджетів усіх рівнів у липні 2016 року.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились 68,2 млн. гривень.

Як повідомили у Головному управлінні ДФС у Чернігівській області, надходження до загального фонду державного бюджету склали 148,2 млн. гривень.

Це забезпечено за рахунок збільшення надходжень з податку на доходи фізичних осіб, військового збору, ПДВ та акцизного податку.

До місцевих бюджетів протягом липня перераховано 261,3 млн. гривень, що на 46,2 відс. або 82,6 млн.грн. перевищує суму, що надійшла до місцевих бюджетів у липні минулого року.

Єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Чернігівській області за місяць сплачено - 199,4 млн. гривень.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини