Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:35:17

Леонід Сахневич: Альтернативи відмові від газу в області немає

04.04.2016   16:52Агенцiя

Тому органам виконавчої влади та місцевого самоврядування слід винаходити шляхи співпраці з теплопостачальними організаціями, щоб і у закладах соціальної сфери тепло було, і тягар оплати за їх обігрів був для бюджету не надто обтяжливим.

На робочій нараді з питань реалізації інвестиційних проектів з переведення котелень бюджетних установ Ріпкинського району на альтернативні види палива, яку провів сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, йшлося про врегулювання юридичних колізій навколо котельні, що має опалювати школу та ПТУ у селищі Замглай.

Зараз котельня, де встановлено два котли, що працюють на дровах, функціонує в режимі пуско-налагоджувальних робіт. Щоб повністю ввести її в експлуатацію, потрібно вирішити низку питань, у яких відділ освіти Ріпкинської РДА та ТОВ «Укртепло Чернігів» вже досить тривалий час не можуть дійти згоди. Наприклад, щодо форми використання земельної ділянки, на якій розташовано котельню, чи вартості послуг теплопостачальників.

— Альтернативи відмові від газу на сьогодні немає, — наголосив Леонід Сахневич. Тому необхідно виносити питання про виділення земельної ділянки для модульної котельні на розгляд депутатів районної ради, а про адекватну ціну на тепло для навчальних закладів вести перемовини, зважаючи на реалії нового опалювального сезону.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.