Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:18:39

Роздрібний продаж світлих нафтопродуктів та газу через мережу АЗС в Чернігівській області за 2015 рік. ДОВІДКА

28.01.2016   10:35Агенцiя

За даними державних статистичних спостережень станом на 1 січня 2016 р. роздрібну торгівлю світлими нафтопродуктами і газом для автомобілів у Чернігівській області здійснювали суб’єкти господарювання через 161 автозаправну станцію (АЗС) та 8 автозаправних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС).

Продаж світлих нафтопродуктів та газу для автомобілів у роздрібному товарообороті підприємств області складає майже п’яту частину.

За 2015р. населенню для особистого споживання було реалізовано світлих нафтопродуктів і газу для автомобілів на 1537 млн.грн., що в порівнянних цінах на 21% менше, ніж у 2014р. Більше половини (58%) їх вартості становив продаж бензину моторного, 23% – палива дизельного.

На продаж пропану і бутану скрапленого та газу природного скрапленого або в газоподібному стані (метану) припадало, відповідно, 16% та 3%.

Протягом року на чверть зменшилася реалізація бензину моторного, на 29% – палива дизельного, на 20% – газу природного скрапленого або в газоподібному стані (метану). Водночас збільшилися на 17% обсяги реалізації  пропану і бутану скрапленого.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.