Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:54:18

На Чернігівщині платники безкоштовно отримали понад 17 тисяч цифрових сертифікатів

09.09.2015   13:30Агенцiя

З початку 2015 року 6,2 тисяч платників Чернігівщини стали клієнтами Центру сертифікації ключів, яким було сформовано 17,4 тис. посилених цифрових сертифікатів.

Як повідомив начальник відділу реєстрації користувачів при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області Олександр Кулик, за весь період діяльності відділу безкоштовно отримали електронний цифровий підпис 62,2 тис. клієнтів.

Державна фіскальна служба приділяє велику увагу розвитку електронних сервісів та вдосконалює спілкування з платниками у режимі онлайн. Відділ реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Чернігівській області надає послуги електронного цифрового підпису (далі - ЕЦП) на безкоштовній основі, що робить їх доступними для кожного.

До переваг використання ЕЦП можна віднести:
•    зручність (всі операції можна виконувати з дому або робочого місця),
•    економія часу (не марнуєте свій час на транспорт та черги),
•    доступність (на безкоштовній основі),
•    універсальність (широкий спектр використання).

Використання електронних сервісів та електронного документообігу у багатьох випадках супроводжується використанням ЕЦП, що дає змогу ідентифікувати підписувача та безумовно зберегти цілісність даних.

Процедура отримання ЕЦП займає не більше 20 хвилин на кожного клієнта. Для отримання ЕЦП необхідно надати до відділу реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Чернігівській області мінімальний пакет документів (ознайомитися з яким можна на інформаційному ресурсі АЦСК ІДД ДФС - www.acskidd.gov.ua у розділі «Реєстрація користувачів» або за телефонами відокремлених пунктів реєстрації користувачів).

Запрошуємо всіх платників Чернігівської області не зволікати та безкоштовно отримати електронний цифровий підпис. Для зручності майбутніх клієнтів нагадуємо адреси та контактні телефони відокремлених пунктів реєстрації користувачів.

Відокремлені пункти реєстрації користувачів у Чернігівській області знаходяться:
м. Чернігів, вул. Кирпоноса, буд. 28, 1-й пов., каб. 14, тел.:(0462) 77-49-27
м. Прилуки, вул. Київська, буд. 214, 1-й пов., каб. 6, тел.: (04637) 5-32-65
м. Ніжин, вул. Поштова, буд. 2, 1-й пов., каб. 118, тел.: (04631) 3-15-78
м. Мена, вул. Леніна, буд. 57, 1-й пов., каб. 4, тел.: (04644) 3-17-86

                                         Відділ комунікацій  ГУ ДФС у Чернігівській області  

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини