Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:49:02

В поточному році платниками отримано 15,5 тисяч посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису

03.08.2015   14:42

ДПІ у м. Чернігові звертає увагу суб’єктів господарювання та громадян на те, що послуги електронного цифрового підпису – це зручний та сучасний спосіб не тільки для спрощення документообігу у суб’єктів підприємницької діяльності, але й шанс застрахувати свою інтелектуальну власність будь-якому користувачу електронної пошти.

Можливість отримати безкоштовно електронний сертифікат ключа надає змогу кожному платнику оптимізувати процедуру подачі звітів, швидко та без перешкод звітувати до податкових, митних органів; не витрачаючи свій час, отримувати консультації в режимі он-лайн, замовляти довідки, тощо. Адже, відповідно до Законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронний цифровий підпис» електронний підпис є обов'язковим реквізитом електронного документа, який використовується для ідентифікації автора та/або підписувача електронного документа іншими суб'єктами електронного документообігу. Накладанням електронного підпису завершується створення електронного документа.

Відділом реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Чернігівській області, який функціонує у Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Чернігові і забезпечує в Чернігівській області на безкоштовній основі видачу та реєстрацію електронних ключів для подання електронної звітності через мережу Інтернет, в поточному році  видано 15,5 тисяч посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису.

Інформацію про безкоштовне програмне забезпечення, яке можна використовувати при формуванні та підписанні звітності та з повним переліком необхідних реєстраційних документів (зразками їх заповнення) для кожної категорії платників податків та іншою корисною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті АЦСК ІДД ДФС України: http//acskidd.gov.ua.     

ДПІ у м. Чернігові звертається до фізичних осіб - підприємців, юридичних осіб та пересічних громадян, які з тих, чи інших причин ще не мають електронного ключа - отримайте його якнайшвидше та відчуйте всі переваги і зручності використання.

Для отримання на безкоштовній основі посиленого сертифіката  ключа електронного цифрового підпису запрошуємо відвідати Центр обслуговування платників та звернутися до відділу реєстрації користувачів за адресою: м. Чернігів, вул. Кирпоноса, буд. 28, кім.14, телефон для довідок:  774-927.

Сектор комунікацій
 ДПІ у м. Чернігові

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.