Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:37:15

Новим постачальником газу споживачам Чернігівській області стане ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ"

24.06.2015   07:31Агенцiя

З 1 липня постачання природного газу побутовим споживачам Чернігівської області буде здійснювати нове підприємство - ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ". У зв`язку з цим споживачам газу треба укласти новий договір і в подальшому проводити розрахунки за реквізитами нового товариства.

З 1 липня 2015 р. ПАТ "Чернігівгаз" за рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (Далі - НКРЕКП) - Постановою № 1640 від 28.05.2015 р. анульовано дію ліцензії щодо надання послуг з газопостачання всім категоріям споживачів.

Для побутових споживачів, що проживають в Чернігівській області гарантованим постачальником газу за регульованим тарифом з 1 липня 2015 р. згідно рішення НКРЕКП - Постанови № 1644 від 28.05.2015 р. призначено підприємство ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ". Товариство є суб'єктом господарювання, що в установленому порядку отримало ліцензію на постачання природного газу і здійснюватиме виключно реалізацію природного газу (відносини купівлі – продажу).

У зв’язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам необхідно:

Укласти новий договір з ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" про надання послуг з газопостачання.

З примірником нового тристороннього договору, умовами та процедурою його оформлення ви можете ознайомитись на корпоративному сайті ПАТ "Чернігівгаз" cn.104.ua або звернувшись до Контакт-центру за телефоном 0462 65 15 04.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Заключення договорів буде відбуватися поступово.

Для укладення договору необхідно надати такі документи:

- Документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства - національний паспорт або документ, що його замінює);
- Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності);
- Технічний паспорт на будівлю;
- Довідка про зареєстрованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідка про склад сім’ї) або будинкова книга;
- Документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі – продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);
- Документ, що підтверджує право на отримання пільг;
- Технічний паспорт газового обладнання (за наявності);
- Технічний паспорт лічильника газу (за наявності).

Звернути увагу, що з 01.07.2015 р. автоматично буде змінений особовий рахунок споживача.

Починаючи з 01.07.2015 р., оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., буде здійснюватися на поточний рахунок із спеціальним режимом використання нового постачальника природного газу - ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" за наступними реквізитами:

Отримувач платежу: ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ"
код ЄДРПОУ 39576385 рахунок 26032300014749
Чернігівське обласне управління АТ "Ощадбанк"
МФО 353553

Нові банківські реквізити зазначатимуться у платіжному документі (рахунку), який споживачам надійде від ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ", починаючи з 01.07.2015 р.

З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ станом на 30.06.2015 р. просимо Вас, шановні Споживачі, протягом 30 червня - 02 липня повідомити показання газового лічильника на кінець червня будь-яким зручним для Вас способом. Споживачам м. Чернігова та Чернігівського району - через Контакт-центр за номером (0462) 65-15-04, СМС–повідомленнями за номером 067-244-99-38 або електронною поштою на адресу contact@cngas.com.ua. Споживачам інших районів області потрібно телефонувати до абонентського відділу філії газового господарства свого міста/райцентру або звертатись особисто.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини