Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:06:06

Розширення ринків збуту хлібобулочних виробів

07.03.2015   12:37Агенцiя

Директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олександр Савченко зустрівся з керівником провідного хлібопекарського підприємства області ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат» № 2 Ольгою Заїкою. Участь у зустрічі взяли заступник директора Департаменту Римма Олексенко і начальник управління торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Чернігівської міської ради Олена Шевчук.

Директора хлібокомбінату турбує питання розширення ринків збуту хлібобулочних виробів в м. Чернігові. Однією з причин скорочення випуску продукції на підприємстві є збільшення завозу в торгівельну мережу хлібобулочних виробів з інших областей. Внаслідок цього потужності хлібопекарського підприємства використовуються в середньому лише на половину.

Крім того, в ході зустрічі були обговорені проблеми хлібопекарської галузі: довгий термін розрахунків торгівельних підприємств за отриману продукцію, зростання витрат на сировину, матеріали, енергоресурси тощо.

Керівництву хлібокомбінату рекомендовано покращити роботу маркетингових служб, проводити заохочувальні заходи та акції для споживачів, що дасть змогу збільшити обсяги реалізації хлібобулочної продукції.

Учасники зустрічі досягли домовленості про проведення наради в Чернігівській міській раді з керівниками торгівельних мереж та суб’єктами господарювання, які проводять діяльність з реалізації хліба.

Останні новини Чернігівщини

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті 12:36

Допомога при гострому мозковому інсульті входить до Програми медичних гарантій, пацієнт із підозрою на інсульт безоплатно отримує всю необхідну діагностику, а у разі підтвердження діагнозу – лікування. У Чернігівській області допомогу при інсульті надають 10 закладів, які мають договір з Національною службою здоров’я України.

Легендарний лікер Jägermeister: як виготовляється та як правильно пити? 12:28

Більше восьмидесяти натуральних компонентів, строго виважена рецептура та понад 80 років історії — все це характеризує один з найвідоміших лікерів у світі, Jägermeister.

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини 12:20

За матеріалами СБУ суд виніс вирок двом російським військовим, які скоювали воєнні злочини під час окупації Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини