Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:35:52

В Чернігівській області навчали працювати з інвестиційними проектами

30.01.2015   14:38Агенцiя

Семінар за програмою «Управління проектами» для спеціалістів райдержадміністрацій, міських та селищних рад відбувся 29 січня в приміщенні Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва облдержадміністрації за участю викладачів Чернігівського національного технологічного університету та провідних фахівців «Інституту інтелектуальних інвестицій».

Метою проведення навчального заходу є допомога активістам місцевих громад у створенні та реалізації інвестиційних проектів.

Навчання за цією програмою допоможе систематизувати знання про проектну діяльність, оволодіти технологією з підготовки проектів та знайти нові можливості для кращої їх реалізації, — зазначив директор Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва ОДА Олег Міщенко.

Окрім цього, учасників семінару ознайомлено з постулатами управління конкурентоспроможністю регіону, проектним підходом до реалізації стратегій розвитку підприємств та регіонів, поняттям та структурою проекту.

Також під час навчання учасники інтенсивної програми отримали відповідні знання та навички, а саме: знайомство зі світовими системами знань (методологіями) і стандартами у сфері управління проектів; комплексне бачення діяльності, яка спричиняє успішне управління проектами, на прикладах з різних бізнесів та кейсів; ознайомлення з технологією управління проектами на практичних прикладах; вміння виділяти рамки проекту, виявляти очікувані результати та забезпечувати необхідні дії щодо створення таких результатів завдяки ретельній підготовці проекту; вміння створювати основні документи для управління проектом, які необхідні для затвердження проекту замовником, його планування, моніторингу виконання та завершення; розуміння того, які процеси для проекту є критичними, і як їх налагодити у своїй роботі.

В той же час, учасники семінару навчались систематизувати свої знання про проектну діяльність; будувати управління, зосереджене на результаті, в рамках проектних обмежень на прикладах українських та міжнародних проектів; про нові можливості, ідеї та інструменти для кращої реалізації проектів у компаніях учасників; орієнтуватися, на які стандарти рівнятися, щоб професійно рости завдяки вдалому виконанню проектів.

Слід зазначити, що Комунальне підприємство «Центр державно-приватного партнерства» запланувало впродовж першого півріччя цього року провести декілька навчальних семінарів за такими темами: залучення позабюджетного фінансування на розвиток територій; бізнес-планування; фінансові інструменти та ринки; брендінг територій; стартап проекти та інші, які будуть проведені для керівників проектів, представників місцевих громад, активістів та волонтерів, сільських та селищних голів, спеціалістів райдержадміністрацій.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини