Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:15:25

За ліцензії на алкоголь та цигарки в минулому році до бюджету надійшло понад 12 мільйонів

16.01.2015   08:20Агенцiя

Протягом грудня минулого року відділ контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Чернігівській області видав 329 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 284 - тютюновими виробами.

Як повідомив начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів   Ігор Пирог, за цей період призупинено за несвоєчасну сплату відповідно 21 та 10 ліцензій.

Анульовано за вказаний період 27 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 28 - тютюновими виробами.

Від сплати за ліцензії у грудні до бюджету надійшло 1232,7  тис. грн. А з початку року за ліцензії на такий бізнес до бюджету сплачено 12 мільйонів 282 тисячі гривень.

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.