Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:44:14

До уваги підприємців: оголошено конкурс на фінансово-кредитну підтримку з міського бюджету

16.01.2015   08:06

Управління споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради запрошує суб`єктів малого та середнього підприємництва міста Чернігова взяти участь у конкурсі на фінансово-кредитну підтримку за рахунок міського бюджету.

Фінансування здійснюється у національній валюті у безготівковій формі, надається на конкурсних засадах, поворотній та платній основі.

Повноваження для прийняття рішення про фінансово-кредитну підтримку надаються Комісії з питань фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва.

Фінансово-кредитна підтримка суб’єктів МСП м.Чернігова здійснюється через «Державну організацію «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

Основним критерієм для надання фінансово-кредитної підтримки є відповідність підприємницького проекту пріоритетним напрямам розвитку МСП, його значення для соціально-економічного розвитку міста.

Для участі в конкурсі учасникам необхідно подати до управління споживчого ринку та підприємництва міської ради заявку на участь у конкурсі, пакет документів, що відображає його правовий та фінансовий стан та бізнес-план інвестиційного проекту.

Суб’єкти МСП - фізичні особи подають:

інформаційний лист, що повинен містити адресу, місце реєстрації, ідентифікаційний код, телефон, факс, чисельність найманих працівників, виробничу спеціалізацію, банківські реквізити, необхідну суму кредиту, строки повернення, цілі фінансування, види забезпечення повернення коштів;
копію виписки з Єдиного державного реєстру;
довідку органів державної податкової адміністрації про стан розрахунків із бюджетом;
звіти до органів державної податкової адміністрації за поточний і минулий роки;
податкову декларацію;
інвестиційний проект (бізнес-план).
Суб’єкти МСП - юридичні особи подають:

інформаційний лист, що повинен містити назву, адресу, місце реєстрації, код ЄДРПОУ, телефон, факс, прізвище керівників, чисельність працюючих, виробничу спеціалізацію, банківські реквізити, необхідну суму кредиту, строки повернення, цілі фінансування, види забезпечення повернення коштів;
копію виписки з Єдиного державного реєстру;
нотаріально засвідчені копії установчих документів (установчий або засновницький договір, статут або положення);
нотаріально засвідчену копію довідки про включення до ЄДРПОУ;
форми фінансової звітності за останній рік та поточний звітний період з розшифровкою основних засобів, товарів (готова продукція, виробничі запаси), кредиторів, дебіторів, позабалансових зобов’язань;
довідку органів державної податкової адміністрації про стан розрахунків з бюджетом;
інвестиційний проект (бізнес-план).

Заявки на отримання фінансування із пакетами документів, що відображають правовий і фінансовий стан та бізнес-план інвестиційного проекту, приймаються на адресу управління споживчого ринку та підприємництва: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82. Телефон для довідок: 675-182.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини