Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 13:36:12

На особистий прийом до податківців йдуть не лише із заявами, але і з пропозиціями

26.11.2014   12:02

Для оперативного розв’язання проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, в органах Державної фіскальної служби області працюють приймальні громадян.

Як повідомила начальник відділу реєстрації платників та електронних сервісів Тетяна Говоруха, впродовж січня–жовтня на особистий прийом до посадових осіб органів ДФС області звернулися 223 громадянина. Під час прийомів розглянуто 175 заяв та 48 пропозицій.

Найчастіше громадяни зверталися з питаннями щодо оподаткування податком на доходи фізичних осіб, застосування спрощеної системи оподаткування, нарахування плати за землю. Окрім цього, громадяни інформували про факти ухилення від сплати податків, ведення підприємницької діяльності без державної реєстрації, порушення при застосуванні реєстраторів розрахункових операцій тощо.

За результатами розгляду по 106 заявах прийнято позитивні рішення та запропоновано конкретні шляхи вирішення порушених проблем, по 117 – надано ґрунтовні роз’яснення.

Для якісного та оперативного вирішення питань, які турбують громадян, вони можуть звертатися безпосередньо до фахівців і керівників районних та міських податкових інспекцій, у кожній з яких на інформаційних стендах розміщені графіки особистого прийому громадян.

Для отримання допомоги у вирішенні непростих проблем можна записатися на особистий прийом до керівництва Головного управління ДФС в області за телефоном: (0462) 652-397. Інформація щодо порядку та графіку особистого прийому громадян розміщена на суб-сайті ГУ ДФС в області.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини