Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:08:46

Зустріч з підприємцями

11.09.2014   17:59Агенцiя

10 вересня в Управлінні Національного банку України в Чернігівській області відбулась зустріч керівництва установи з головою обласної ради підприємців Сергієм Берестовим та головою Чернігівської обласної організації роботодавців «Сіверщина» Віктором Лазарем, на якій обговорювались питання щодо ситуації в Банку «Демарк».

Начальник Управління Леонід Волошок проінформував про заходи, які здійснюються Національним банком України. Він, зокрема зауважив, що прийняття рішення про визнання банку неплатоспроможним, а відповідно і запровадження тимчасової адміністрації, залежить від суми невиконаних зобов’язань банку, які обліковуються на його балансі. Саме тому, за його словами, вкладникам та клієнтам банку необхідно звернутись до Банку «Демарк» та подати відповідні заяви.

У ході зустрічі розглядались також питання, що стосуються розрахунків за експортно-імпортними операціями та кредитування експортерів.


За інформацією Управління Національного банку України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини