Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:52:31

У кожного платника податків з’явиться «власний кабінет», щоправда – електронний

18.01.2014   09:28

«Електронний кабінет платника податків» - новий on-line сервіс від Міністерства доходів і зборів України.

Персональним автоматизованим робочим місцем, яким є  «Електронний кабінет платника податків», можуть скористатися платники податків – юридичні особи, фізичні особи – підприємці і ті, хто проводить незалежну професійну діяльність. Для цього платникам необхідно мати підключений до Інтернету комп’ютер та отримати «електронний ключ».

Потрапити до «власного кабінету» можна за адресою: kpp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням «Електронний кабінет платника податків» на порталі Міндоходів. Авторизації відбувається за допомогою електронного цифрового підпису, який у разі відсутності можна безоплатно отримати в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів.

На сьогодні в Електронному кабінеті платника впроваджено сервіси: «Звітність», «Розрахунки з бюджетом», «Податковий календар» та «Облікові дані платника».

Новий електронний сервіс допоможе суб’єктам господарювання оперативно перевіряти інформацію стосовно стану розрахунків з бюджетом по податках та зборах,  формувати пакет податкової звітності (декларації з додатками) та надавати її в режимі реального часу до ДПІ. Окрім того, сервіс «Податковий календар» нагадає користувачу про терміни подання звітності та сплати податків й зборів.

В ГУ Міндоходів у Чернігівській області роз’яснюють, що у разі виникнення запитань щодо функціонування сервісу слід звертатися за тел.: (044) 323-01-11, 067-555-01-11, 066-555-01-11.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини