Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:51:17

Понад 428 млн.грн. єдиного соціального внеску сплатили платники Чернігівщини

27.11.2013   13:34

За час виконання нових функцій, переданих від Пенсійного фонду, органами Міндоходів у Чернігівській області уже прийнято та оброблено понад 28 тисяч звітів

Надходження від ЄСВ  склали  понад 428  млн. грн. Його платники – роботодавці (юридичні та фізичні особи), що використовують  найману працю, приватні підприємці, фізичні особи, які беруть  участь  у добровільному страхуванні.

Звітність приймається як в паперовому так й електронному вигляді. У жовтні 52% документів були надані платниками за допомогою систем електронного звітування, у цьому місяці ця цифра сягнула 65%. Фахівці Міндоходів очікують, що  цей відсоток дедалі  збільшуватиметься. При поданні звітності в електронному вигляді необхідно використовувати цифровий підпис. З 1 листопада строк дії електронних ключів подовжений з одного до двох років.
 
«Позитивний результат  кампанії отримано завдяки спільним зусиллям органів Міндоходів та платників, які зуміли переорієнтуватися у зв’язку зі зміною адміністратора єдиного внеску та активно обирали електронну форму звітування. Зі свого боку, для створення комфортних умов подання звітності, Міністерством доходів і зборів України було приведено у відповідність із законодавством нормативні документи, завершено необхідні технічні роботи, реалізовано приймання звітів з єдиного внеску в електронному вигляді на єдину адресу „Інформаційного порталу органів Міндоходів України», - зазначив  начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Чернігівській області Олег Шуба під час прес-конференції.

Отримати інформацію щодо сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування та надання звітності про суми нарахованого ЄСВ можна у Центрах обслуговування платників податків та в податкових інспекціях за місцем реєстрації, адреси яких розміщені на суб-сайті ГУ Міндоходів у Чернігівській області.

Головне управління Міндоходів у Чернігівській області сьогодні докладає максимум зусиль, аби платник податків витрачав мінімум часу на спілкування з інспектором і максимум – на головну діяльність.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.