Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:05:01

Ідея створення осередків Асоціації в усіх районах області підтримана керівництвом ГУ Міндоходів у Чернігівській області

08.11.2013   10:12

Серед інших важливих питань під час розширеного засідання колегії Головного управління Міндоходів у Чернігівській області обговорювали співпрацю з територіальним відділенням Асоціації платників податків України.

Чернігівське відділення Асоціації платників податків нині має три осередки. Для покращення роботи до кінця року планується створити їх в усіх районах області. В Головному управлінні Міндоходів цілком схвалюють таку ініціативу.

- Я зацікавлений, аби якомога більше було  членів Асоціації. Очолювати осередки в районах обов`язково  повинні люди бізнесу, які користуються авторитетом і мають  вагоме слово. Ті, хто зможуть повести за собою, - наголосив начальник Головного управління Міндоходів у Чернігівській області Андрій Лаврешов. Для цього він запропонував розробити  низку спільних дій ГУ Міндоходів та Асоціації.

  Поглибленню партнерських відносин сприятиме укладений напередодні Меморандум про співробітництво. Адже обидві структури зацікавлені у захисті платників, прозорій сплаті податків та своєчасному надходженні коштів до бюджетів.

Під час засідання  колегії йшлося також про організацію роботи з наповнення бюджетів, про результати роботи підрозділів податкового та митного аудиту, декларування податку на додану вартість та впровадження контролю за трансфертним  ціноутворенням,  забезпечення об’єктивного та своєчасного розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації, профілактику правопорушень тощо.          

- Для мене важлива  стабільність надходжень до бюджету  і динаміка. Ми повинні рухатись в одному напрямку. Наша кінцева  мета – міцна держава, - підсумував очільник регіонального державного відомства Андрій Лаврешов.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини