Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:22:44

Чернігівці все більше платять за "комуналку" через інтернет

13.08.2013   10:56Агенцiя

З початку року чернігівці, користуючись послугою “регулярні платежі”, зробили півмільйона транзакцій.

Загальна сума комунальних та інших платежів склала 20 млн.грн.

Для сплати комунальних послуг або для проведення будь-яких повторюваних платежів клієнтам ПриватБанку більше не потрібно відвідувати відділення. Достатньо дати розпорядження банку, і кожен місяць  з рахунку або картки клієнта буде списуватися необхідна сума.

Клієнту достатньо вказати лише реквізити одержувача платежу, суму та періодичність списання коштів, і можна назавжди забути про черги в касу.

Регулярні платежі можна встановити як фіксовані, так і за сумою надісланого рахунку. У першому випадку - це  регулярний платіж з фіксованою сумою, який слугує  для погашення заборгованості за кредитом, поповнення мобільного телефону або плати за Інтернет. У цьому випадку клієнт особисто визначає суму платежу, і вона не змінюється протягом усього часу, на який оформлена послуга. Другий варіант - це регулярний платіж за надісланими рахунками, який  ідеально підходить для оплати комунальних послуг  з нефіксованими сумами платежів. У цьому випадку з рахунку клієнта списується конкретна сума, яку вказав банку постачальник послуг.

“Відтепер я економлю не тільки свій час та кошти, але й нерви, - розповідає приватний підприємець Савко Олеся. - Я щоденно, без вихідних, працюю на ринку, часу для відвідування відділень, стояння в чергах зовсім немає.  Дізналась про послугу і відразу  її замовила. Касир ПриватБанку безкоштовно встановила “регулярні платежі”  на оплату комунальних послуг та поповнення мобільного зв’язку. Я просто щаслива, що мені вже не слід перейматися всіма цими сплатами. Наразі, я не ризикую залишитись без світла, води, газу чи навіть зв’язку, якщо забула вчасно здійснити платіж”.

Для забезпечення здійснення послуги “регулярні платежі” потрібно лише підтримувати на своєму рахунку залишок коштів, достатній для погашення заборгованості. Після здійснення платежу на мобільний телефон клієнта приходить безкоштовне SMS-повідомлення. При необхідності можна безкоштовно замовити квитанцію про оплату в будь-якому відділенні ПриватБанку або через Інтернет-банк Приват24. Послуга «Регулярні платежі» може бути оформлена на суму від 10 до 20 000 грн. і дозволяє суттєво економити час та гроші клієнтів банку.

Прес-служба Чернігівського КБ Приватбанк

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини