Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:50:05

Про актуальні питання роботи обласного відділення Фонду

12.08.2013   13:22Агенцiя

8 та 9 серпня поточного року, на базі санаторію «Остреч» (м. Мена), відбулася нарада із директорами міської та міжрайонних виконавчих дирекцій обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, яка пройшла під головуванням директора виконавчої дирекції Савича П.І.

До її початку відбулося ознайомлення з роботою дитячого центру «Електронік» та санаторію «Остреч» по літньому оздоровленню дітей області.

На нараді було обговорено ряд важливих питань, у тому числі, про підсумки виконання бюджету обласного відділення Фонду за І півріччя 2013 року, про    результати контрольно – ревізійної роботи, про актуальні питання  в роботі по наданню соціальних послуг застрахованим особам та членам їх сімей, про  показники тимчасової непрацездатності і заходи щодо зниження рівня захворюваності та контролю за обґрунтованістю видачі (продовження) листків непрацездатності та інші.

Відзначалося, що станом на 1 липня 2013 року, в відділенні на обліку перебувало 26 694 страхувальники, що на 112 більше, ніж на початок року, в тому числі 898 добровільно застрахованих осіб. Доходна частина бюджету відділення І півріччя 2013 року становить 3,0 млн. грн. Проведено 1 199 перевірок страхувальників, у тому числі 50 – позапланових щодо обґрунтованості подання заяв – розрахунків. За результатами 416 перевірок встановлено порушення, застосовано фінансові (штрафні) санкції на загальну суму 525 тис. грн. Витратна частина бюджету склала 85,2 млн. грн.

Страхувальниками надано 13 754 заяви – розрахунки на фінансування матеріального забезпечення на суму 63,7 млн. грн. Профінансовано 58,6 млн. грн. (92,0% від замовлених асигнувань), решту коштів (5,1 млн. грн.), у зв’язку із затримкою Державною казначейською службою України платежів, страхувальники отримали з 1 по 18 липня. З метою недопущення безпідставного витрачання коштів Фонду продовжується робота в частині щоденного контролю та моніторингу всіх заяв – розрахунків. В результаті упереджено безпідставне надання фінансування витрат по коштах Фонду на суму майже 54 тис. грн.

Згідно бюджету обласного  відділення та кошторису витрат програми щодо відновлення здоров’я на 2013 рік  передбачено видатки в сумі 10,0 млн. грн. для фінансування дитячої оздоровчої кампанії. За рахунок цих асигнувань планується охопити оздоровленням за часткової участі коштів Фонду 8 тис. 750 дітей застрахованих осіб. Із них 1043 дитини будуть забезпечені путівками, придбаними за повну вартість, в тому числі 793 путівки в дитячі заклади оздоровлення за межами області та 250 до місцевого закладу. На ці цілі заплановано 3,2 млн. грн. Решта коштів 6,8 млн. грн. планується витратити на часткове фінансування оздоровлення 7 тис. 707 дітей.

Станом на 9 серпня оздоровленням охоплено 8 тис. 378 дітей або 96% прогнозного показника, у тому числі 4 724 дитини за межами області. Сума коштів Фонду, перерахованих дитячим закладам оздоровлення складає 7,8 млн. грн.

У ході обговорення актуальних та проблемних питань визначено шляхи покращення діяльності обласного відділення Фонду.

Прес-служба виконавчої дирекції обласного
відділення Фонду соціального страхування
з тимчасової втрати працездатності

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини