Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:07:59

Половину загального обсягу промислової продукції області реалізували підприємства Чернігова

05.03.2013   08:06

Обсяги реалізованої промислової продукції за січень 2013 року

Підприємства області за січень 2013 р. реалізували промислової продукції (товарів, послуг) на суму 1085,8 млн.грн., з якої 9,3% реалізовано за межі України.

Майже половину (46,6%) загального обсягу реалізували підприємства переробної промисловості, зокрема з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – 31,3%, виготовлення виробів із деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – 6,3%, машинобудування – 3,5%.

Частка підприємств із постачання електроенергії, газу, пари становила 34,2%, добувної промисловості – 18,7%.

Половину загального обсягу промислової продукції області реалізували підприємства обласного центру, 23,9% – м. Прилук.

Промисловим підприємствам переробної промисловості (без урахування підприємств із виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів) надійшло замовлень на виробництво продукції на суму 406,3 млн.грн., з них 9,7% від іноземного замовника.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини