Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:19:44

“Назад у кохання”: Прем’єра до Дня закоханих

15.02.2019   09:37Агенцiя

Культову трилогію “Назад у майбутнє” знають, мабуть, всі. Це пригодницька комедія про подорожі у часі Дока і його юного друга Марті. А як виглядає музична подорож у часі, в якій Док і Марті шукають відповідь на одвічне питання: “Що ж таке кохання?”

Такою подорожжю стала присвячена Дню всіх закоханих концертна програма обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм “Назад у кохання” у постановці Оксани Кравчук, прем’єра якої відбулася 13 лютого 2019 року.

Док - великий вчений, але не вийшло в нього з’ясувати в наш час, що ж воно таке — кохання. Він створює нову — особливу! - машину часу і разом з помічником рушає шукати відповідь у минуле: у древність, коли вірили в магію, у часи романтизму, у недавню минувшину, де панували рок-н-рол, а згодом диско... Заглядають вони і в майбутнє.

У концертній програмі «Назад у кохання» задіяний великий колектив виконавців: заслужені артисти України Володимир Гришин і Сергій Сулімовський, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Печко, Марина Маккей, Марина Коваленко, В’ячеслав Мацвійко, Світлана Примак, Катерина Іващенко, Яна Корольова, Анна та Дар’я Михневич, лауреат міжнародних конкурсів Театр танцю “Екватор” - Віктор Войников, Катерина Велика, Ольга Кузьменко і Марія Лагута.

Ведучими програми — виконавцями ролей Дока і Марті стали Дмитро Обєдніков і Макс Пузан. Причому в артистів на сцені немає «своїх» чи «не своїх» концертних номерів – є творча єдність в тому, щоб разом розповісти глядачеві історію пошуків формули кохання.

У програмі звучать українські і зарубіжні хіти (останні – в тому числі в авторському перекладі Оксани Кравчук). Хореографія постановки – неповторна, її створили Віктор Войников, Катерина Велика, Макс Пузан, Олександр Коваленко. Крім того, Віктор Войников попрацював над образом кожного артиста на сцені, аби кожен концертний номер став маленькою, але повноцінною історією.

«Наш глядач дуже різний, - каже режисер-постановник програми «Назад у кохання» Оксана Кравчук. – Тому ми постаралися зробити програму різноплановою, різностильовою. Тому кожен знайде в цій програмі щось для себе».

Побувавши в різних часових просторах, Док і Марті роблять для себе висновок. Який саме? 14 лютого 2019 року «Назад у кохання» - знову на сцені обласного філармонійного центру. Прийдіть – і про все дізнаєтесь. І можливо, зробите всій висновок про те, що являє собою формула кохання.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини