Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:28:05

Колектив Чернігівського драмтеатру - серед лідерів галузі

06.10.2018   10:01Агенцiя

Така гарна новина надійшла до Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка від Голови оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні Литвинової І.В.

За підсумками загальнодержавного комплексного ранжування юридичних осіб на основі аналізу фінансово-економічних показників у вересні п.р. було визначено найбільш успішних представників національної економіки.

Дуже приємно було дізнатися, що наш Чернігівський театр завдяки ефективності обраної стратегії розвитку зайняв високі позиції в рейтингу і був номінований на відзнаку «Лідер року 2018»:
–  «Золото рейтингу» (2 місце у числі 9 номінантів) серед суб’єктів господарювання України за показником «Тривалість фінансового циклу»;
–  «Золото» (1 місце) серед суб’єктів господарювання Чернігівської області за показником «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг».

Звання лідера підтверджується Національним сертифікатом і медаллю «Лідер року 2018».

І хоча Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, насамперед, є культурно-мистецьким закладом, успішну діяльність якого підтверджено чисельними нагородами, дипломами та Гран-прі за участь у найпрестижніших театральних фестивалях і конкурсах, високі фінансово-економічні показники діяльності закладу теж мають важливе значення, оскільки від цього залежить спроможність театрального колективу не тільки виживати у вкрай важких умовах сьогодення, а й забезпечувати високий рівень творчої складової діяльності театру.

Адже постановка прем’єрних вистав, створення нових концертних програм, проведення фестивалів, організація гастрольних поїздок потребують значних капіталовкладень – це і гонорари авторам драматургічних і музичних творів, створення декорацій і забезпечення акторів реквізитом, пошиття сценічних костюмів, придбання сучасної освітлювальної і звукоапаратури і багато інших складових, від яких залежить якість кінцевого продукту творчої діяльності всього колективу.

А якщо додати потребу освітлювати й опалювати величезні площі театрального приміщення, створюючи комфортні умови для глядачів, проведення капітального ремонту сцени, покращення інтер’єрного оформлення кулуарів і театральної зали, то досягнення таких високих показників фінансово-економічної діяльності насправді стає запорукою високого авторитету закладу в Україні та зростання популярності серед глядачів.

Тож разом з усіма шанувальниками Чернігівського театру радіємо визнанню його успішної діяльності та бажаємо нових високих здобутків на вітчизняній ниві культурно-духовної розбудови країни.


Раїса Міненко

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.