Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:54:55

Відбулися благодійні концерти для учасників АТО та членів їх сімей

12.02.2018   16:26

11 лютого за підтримки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка в Міському Палаці культури відбулися благодійні концерти для учасників АТО, членів їх сімей та родин Героїв Небесної Сотні.

У концерті взяли участь заслужена артистка естрадного мистецтва України Божена Дар та переможець телепроектів «Битва Хорів» та «Голос країни»Ростислав Кушин. Артисти неодноразово з концертами відвідували бійців АТО у зоні військових дій на Сході країни.


Міська влада Чернігова опікується  захистом прав бійців АТО та їх родин. При Чернігівській міській раді у 2016 році як консультативно-дорадчий орган створена Рада ветеранів АТО, членів їх сімей та сімей загиблих воїнів АТО. 

Також Чернігівська міська рада затвердила Програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей – мешканців Чернігова, у рамках якої надається матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань бійців АТО та їх сімей, а також морально-психологічна підтримка. Міська рада взяла шефство над військовими  частинами та виділяє необхідні кошти Чернігівському гарнізону.

За участю Ради ветеранів АТО розподілені 198 земельних ділянок для бійців та членів сімей загиблих. Місто надає низку пільг для бійців АТО, аби допомогти їм вирішити соціально-побутові проблеми та висловити їм свою вдячність і повагу за захист нашої країни від агресора. За роки війни на сході країни понад 2,5 тисячі чернігівців боронять незалежність України на східних рубежах. На сьогодні у місті проживає 57 сімей загиблих воїнів АТО.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини