Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:28:23

Стартує конкурс проектів "Креативне місто -2018"

23.01.2018   17:16Агенцiя

Оголошується другий конкурс цікавих проектів «Креативне місто – 2018» для неурядових громадських організацій та незареєстрованих громадських ініціатив задля розвитку Чернігова.

Ініціатором проекту виступив народний депутат Сергій Березенко. Перший конкурс проходив весною минулого року. Було визначено чотири переможці і частина проектів уже реалізовано.

Зокрема, у місті з’явилися звукові світлофори, які допомагають людям з вадами здоров’я вільно пересуватися перехрестями. Зняли фільм про життя нашого земляка Михайла Коцюбинського. На алеї героїв встановили пам’ятний знак «Я люблю Че». А художній музей створить «Сад рівності», що дасть можливість людям з обмеженими можливостями пізнати чудовий світ мистецтва.

Сергій Березенко ініціював продовження проекту креативних ідей для розвитку Чернігова і у 2018 році: «Мені дуже приємно, що разом із ініціативними чернігівцями можу долучитися до перетворення нашого Чернігова на більш сучасне, красиве та комфортне місто для життя. Сподіваюся, що цього року кількість ідей та проектів буде ще більшою, а якість ідей — ще кращою. Запрошую чернігівців бути креативними, ініціативними та небайдужими. Адже разом ми зможемо зробити більше для нашого рідного міста!»
Тож якщо ви маєте гарну ідею і знаєте, як зробити Чернігів найкрасивішим, комфортним і унікальним містом, або ви, разом з друзями неодноразово обговорювали і допрацьовували цікавий проект, але для його реалізації не було достатньо коштів — то пропонуйте свої ідеї проекту «Креативне місто-2018». І можливо саме ваша ідея стане родзинкою, якою пишатимуться чернігівці. 

У конкурсі проектів можуть взяти участь всі бажаючі громадські ініціативи, які бажають зробити свій внесок у розвиток Чернігова. Збирайте однодумців, оформляйте свої проектні заявки і відправляйте її на конкурс «Креативне місто - 2018».

Заявку для участі завантажуйте на сайті http://wdfiles.ru/22Vj

Заповнені аплікаційні форми надсилайте до 18 березня 2018 року (включно) на електронну адресу: creative.chernigiv@gmail.com

Кращі проекти обиратимуть самі чернігівці. Голосування і визначення переможців проходитиме на сайті газети «Панорама». Саме голосування триватиме до 1 квітня включно.
Презентація чотирьох найкращих на думку чернігівців ініціатив пройде у газеті «Панорама». А автори проектів отримають сертифікати на суму по 30 000 гривень для втілення своєї задумки.

Тож натхнення і удачі, друзі! Цікавих і свіжих ідей! Разом зробимо Чернігів найкрасивішим, комфортним і унікальним містом.

Останні новини Чернігівщини

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.