Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:30:25

Чернігівський Філармонійний центр поринув у казку

02.01.2018   09:31Агенцiя

19 грудня 2017 року - від дня Святого Миколая - розпочалися й до 8 січня 2018-го року триватимуть святкові розважальні програми для дітей у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Маленьких гостей зустрічають вже у фойє філармонійного центру, де серед прикрашених до свята ялинок відбувається міні-вистава за участі улюблених казкових героїв. Діти одразу поринають у чарівний світ – фантастичні істоти зовсім поруч, спілкуються й танцюють з ними. З‘являється Святий Миколай, вітається з кожним маленьким глядачем, дякує за прочитані вірші – добрий і справжній!

І це тільки початок. Бо у залі на них вже чекають герої новорічної казки. Кілька місяців готувалися артисти й працівники філармонійного центру до зимових зустрічей з юними глядачами. Цього року обрали східні мотиви – з пригод відомого мандрівника-мореплавця Синдбада. «Синдбад. Невідома історія» - це зовсім нова версія знаменитої казки від Філармонійного центру. Захопливий пригодницький сюжет, колоритні персонажі, яскраві костюми у східному стилі, гарні пісні у чудовому виконанні, ефектні хореографічні постановки. Програма не лише весела й розважальна, але й освітньо-пізнавальна, пересипана безліччю приказок, дотепних жартів та повчальних виховних епізодів, які в такому емоційному обрамленні сприймаються легко й невимушено. Вистава захоплива й цікава як для маленьких глядачів, так і для дорослих, які залюбки беруть участь у новорічних розвагах разом зі своїми дітьми.

Задля гарного святкового настрою дітей та їхніх батьків працювали і продовжують працювати: автори сценарієв та текстів пісень Оксана Кравчук та Світлана Бунзяк, режисери-постановники Юрій Кравчук та Дмитро Обєдніков, балетмейстер-постановник Віктор Войников, художник-постановник Ірина Хрикіна. У ролі Синдбада-мореплавця – Костянтин Слободенюк. В інших ролях задіяні артисти філармонійного центру:  заслужений артист України Сергій Сулімовський, лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів Інна Василенко, Дмитро Обєдніков, Ольга Печко, Віктор Войников, Ірина Єрмакова, Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Наталія Цигоняко, Олександр Коваленко. Вистави відбуваються також завдяки Володимиру Попову, Олександру Єрмакову, Дмитрові Єременку, Дмитрові Матвієнку.

Чернігівський філармонійний центр фестивалів та концертних програм продовжує працювати для юних глядачів та їхніх батьків у Різдвяні й Новорічні святкові дні.


Віра Лобановська

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини