Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:13:33

"Творчість дарує шанс"

03.12.2016   09:51Агенцiя

У Чернігові 2 грудня, в Міському палаці культури проходить Благодійний аукціон та виставка робіт чернігівців, які виявили бажання взяти участь у першій масштабній благодійній мистецькій акції «Творчість дарує шанс».

До благодійної акції долучились секретар Чернігівської міської ради Віктор Бистров, депутати міської ради, начальники структурних підрозділів міської ради та облдержадміністрації, спонсори та меценати. Всі вони мали змогу придбати зібрані цікавинки.

Захід проводиться з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю. За словами організатора акції - керівника Чернігівського міського об’єднання інвалідів «Шанс» Світлани Федорової, до благодійного заходу долучилися багато інших громадських організацій, що опікуються дітьми з особливими потребами. А творчі роботи (картини, вишивки, роботи з дерева, глини, тіста та ін.), які були представлені на виставці та аукціоні приносили багато небайдужих чернігівців, серед яких вихованці дитячих садочків, дитячих реабілітаційних центрів.

Всі кошти, зібрані під час цієї акції, будуть направлені на придбання спеціалізованого автомобіля - автобуса з підйомником, який дозволить забезпечити свободу пересування особам з інвалідністю. Такий автомобіль з підйомником вкрай необхідний, адже у більшості родин відсутні кошти на таксі для візочника й щоденно виникає проблема дістатися лікарні, відвідати гурток, концерт, театральну постановку чи екскурсію. Орієнтовна вартість нового такого автомобіля від надійного європейського виробника складає 70 тис. євро.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.