Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:20:52

У "Пласт-Арті" відкрився Всеукраїнський арт-фестиваль "Територія душі"

24.12.2015   13:21Агенцiя

23 грудня у Чернігівському музеї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» відбулося відкриття Всеукраїнського арт-фестивалю «Територія душі», повідомляє Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської облради.

У заході взяли участь перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, настоятель Катерининської церкви отець Роман, мистецтвознавець Дмитро Корсунь, митці з Чернігівщини, Києва, громадськість.

Валентин Мельничук від імені голови обласної ради та себе особисто привітав присутніх з відкриттям прекрасного творчого фестивалю, який вже сьомий рік поспіль крокує по древній Сіверській землі, який відомий не лише в області, але й далеко за її межами та перетворився на одну з центральних подій культурного життя краю.

За словами першого заступника голови обласної ради, музей «Пласт-Арт» об'єднує непересічні таланти з усієї України та реалізує перспективні творчі проекти майстрів сучасного образотворчого мистецтва. Підтвердженням цьому є мистецький фестиваль «Територія душі», який перетворив музей на творчий майданчик для художників, фотографів, скульпторів.

Керівник висловив впевненість, що і цьогорічний фестиваль подарує чернігівцям яскраві, незабутні враження від художніх проектів українських авторів.

Валентин Мельничук побажав учасникам і гостям фестивалю міцного здоров'я, щастя, миру, творчого натхнення та примноження мистецьких здобутків.

Експозицію фестивалю складають понад сто творів образотворчого мистецтва 26 відомих авторів України. Серед них: Алла Алєксєєва, Анатолій Фурлет, Ольга Соловйова, Петро Лебединець, Сергій Марус, Оксана Левчишина, Оксана Стратійчук, Євген Шаповалов, Леонід Бернат, Валентина Єсіпова, Віолетта Монсевич, Олександр Левич та інші.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини