Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:15:11

Більше сотні картин про рідний край презентували в музеї сучасного мистецтва "Пласт - Арт"

12.10.2015   09:10Агенцiя

У музеї сучасного мистецтва "Пласт - Арт" презентували виставку чернігівських художників різних поколінь, яких надихнула краса природи Придесення.

Пейзажі розмістилися на двох поверхах. Тут можна побачити і храми, і промислові райони, і сільську місцевість. При чому, від знаних у Чернігові художників молоді не відстають.

Знані художники - ставляться більш по-філософськи до написання картин про рідний край. Кажуть, азарт з’являється з віком, коли можна порівняти роботи ранньої творчості з сучасною.

Ідея виставки про рідну Чернігівщину народилася у організаторів вже давно. Проте тільки тепер змогли втілити творчий задум у життя - показати красу рідного краю у різні часи.

Також на презентації виставки про рідний край відвідувачам представили і макети визначних місць на Чернігівщині в мініатюрі.

font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-fareast-font-family: Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-ansi-language:RU;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини