Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:45:46

"Радість буття"

06.08.2014   08:13Агенцiя

За сприяння Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна» у столичному Музеї Лесі Українки 6 серпня відкривається родинна виставка Наталі Онанко та її сина Максима, яку автори назвали «Про те, що люблю..».

Наталія Онанко народилася 1976 року в Чернігові. Закінчила художню школу, а згодом — ЧДПУ ім. Т. Шевченка за фахом вчитель образотворчого мистецтва. Під час навчання обрала близьку собі техніку акварелі. Серед її творчих наставників і вчителів як сучасні митці — В. Михайлюк, Л. Койдан, Т. Федоритенко, Ф. Кравчук, Н. Войстрикова, так і класики — К. Коровін, А. Фонвізін, М. Врубель.

З 2002 р. Наталія Онанко постійний учасник молодіжних виставок в галереї сучасного мистецтва “Пласт-Арт”. Учасниця пленерів “Шляхами Васильківського ” (2006 р.), всеукраїнського молодіжного пленеру в Закарпатті (2007 р.). Учасниця всеукраїнських виставок декоративного мистецтва. Роботи художниці є в приватних зібраннях, музеях. Наталія викладає у Ніжинському училищі культури і мистецтв.

Акварелі художниці — це її емоційне сприйняття світу, намагання доторкнутися до його таємниці.

Онанко Максим народився 2001 р. в м. Чернігові. З дитинства полюбляє малювати і зараз навчається в Чернігівській художній школі.

Постійний учасник міських та обласних виставок, зокрема: «Музей майбутнього» ( Чернігівський художній музей); «Чернігів-місто легенд», «До дня Св. Миколая» ( Чернігівський музей сучасного мистецтва «Пласт-Арт»). Максим - переможець Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої».

Організація родинних виставок у Музеї Лесі Українки вже стала доброю традицією Фонду. Раніше за його сприяння було проведено виставку графіків Катерини й Тетяни Очередько, художника Володимира Лемзякова та його сестри Тетяни Баринової, а також Ніна Поприго з трьома синами експонувала експозицію вишитих рушників Синявської (Кравець) Олександри Єгорівни (мами Ніни та бабусі хлопців).

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини